A tésztához:

  • 35 dkg liszt
  • 5 dkg margarin
  • 5 dkg porcukor
  • 1 evőkanál méz
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1 tojás
  • kevés tej
A krémhez:
  • 4 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
A töltelékhez:
  • 1 csomag babapiskóta
  • rum aroma
  • tej
A tetejére:
  • 10 dkg tortabevonó csokoládé
  • 2 evőkanál olaj
A tésztához a lisztet a margarinnal, a cukorral, a szódabikarbónával, a mézzel, a kakaóval, a tojással és kevés (kb. fél dl) tejjel összegyúrjuk. Ebből a tepsi hátán (20 × 32 cm) két lapot sütünk. A krémhez a pudingot a tejjel és a vaníliás cukorral megfőzzük, levesszük a tűzről, majd addig kavarjuk, amíg kihűl. A porcukrot a margarinnal habosra kavarjuk, és a kihűlt pudinggal jól összekeverjük.
Az egyik megsült lapot tepsibe helyezzük, erre kenjük a krém felét. Babapiskótákat rumos tejbe áztatunk, és ezt a krémre terítjük. Rákenjük a maradék krémet, majd ráhelyezzük a második lapot. A tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be.