Hozzávalók
- 20 dkg babapiskóta
- 5 dkg mazsola
- 2 csomag csokoládés pudingpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 12,5 dkg margarin
- 15 dkg apróra vágott dió
- 3 db Sport szelet csokoládé, apróra vágva
- 6 dl tej
- 4 evőkanál cukor
Elkészítés
A tejbe beletesszük a margarint, a pudingport a cukorral kevés tejben
csomómentesre kavarjuk el. Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó
keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, elkeverjük benne a
kakaót. Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral. A krémhez adjuk
hozzá a mazsolát, a diót, a Sport szelet csokoládét és az összetört
babapiskótát. Annyi babapiskótát hagyjunk ki, ami elég lesz a
befedéshez. A masszát öntsük bele az őzgerincformába, és fedjük be
babapiskótával. Másnapig tartsuk hűtőben, majd borítsuk ki egy tányérra
és húzzuk le róla a papírt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése