Oldalak

2013. június 4., kedd

Cseresznyés pite


Gluténmentes cseresznyés pite 


Gluténmentes cseresznyés pite
  • előkészület:
  • sütés:
hozzávalók 4 főre



cseresznyés lepény, gluténmentes cseresznyés lepény, gluténmentes kevert sütemény cseresznyével
elkészítés
  1. A tojást kikeverjük a joghurttal, majd hozzákeverjük a cukrot is (egy kis cukrot teszünk félre a cseresznyére).
  2. A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd lassanként hozzáadagoljuk a keverékhez.
  3. A cseresznyét összekeverjük egy-két kanál cukorral.
  4. Olajjal kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk a tésztát, majd rászórjuk a cseresznyét.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percet sütjük. A még langyos süteményt megszórjuk barna porcukorral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése