Oldalak

2013. június 7., péntek


fincsi desszert délutánra,,,,,,

Hozzávalók:

2 csomag bármilyen ízű puding (ennél csokis)
1,2 liter tej
8 evőkanál cukor
Ezekből pudingot főzünk. Ízesíteni szoktam egy csipet fahéjjal, és pár csepp rumaromával. (régebben rumaromás törkölypáleszt használtam, de az asszem nem az igazi he-he)
kell még:
néhány db babapiskóta
2 dl tejszínhab
1 marék pörkölt mandulaszirom (mogyorószórás is lehet)
kevés olvasztott csoki
1 db üvegtál

A tál aljára tesszünk babapiskótát, de süthetünk is piskótát, akkor már nem is olyan gyors ez a desszert... ráöntjük még melegen a pudingot, ami jó, ha folyós, aztán a felvert tejszínhabot rányomjuk csillagcsöves habzsákból (ha van; nekem igeeeen, és tisztára klafa, szép nagy habrózsákat tudok vele nyomni - a képen nem ilyennel nyomtam, mert még akkor nem volt). Aztán mehet rá a többi cucc, és miután kihűlt teljesen, lehet is fogyasztani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése