Oldalak

2013. április 7., vasárnap

Nagyi gesztenyés tekercse

agyi gesztenyés tekercse recept

Nagyi gesztenyés tekercse
  • előkészület:
hozzávalók 6 főre
Alaphoz
  • 25 dkg darált keksz
  • 20 dkg Rama
  • 10 dkg porcukor
  • fél dl sütő rum
  • 1 ek kókuszreszelék
  • 1 kk kakaópor
Krémhez
  • 25 dkg geszetenye massza
  • 12 dkg Rama
  • 10 dkg cukor
  • 2 cl rum
  • 1 kk kókusz reszelék 
Csokimázhoz
  • 3 ek étolaj
  • 1 tortabevonó csoki




egyéb elnevezések
gesztenyés keksztekercs, gesztenyekrémes tekercs, gesztenyés tekercs sütés nélkül
elkészítés
  1. A tésztát a hozzávalókból összegyúrjuk, két részre osztjuk és kinyújtjuk
  2. A krém hozzávalóit összedolgozzuk, két részre osztjuk, megkenjük vele a tésztát és feltekerjük.
  3. A tetejére csokimáz kerül, az étolajban felolvasztjuk a csokit és megkenjük vele a süti tetejét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése