Oldalak

2013. május 15., szerda

Mascarponés epertorta

Mascarponés epertorta recept



Mascarponés epertorta
  • előkészület:
hozzávalók 6 főre
  • 1 készen kapható gyümölcstortalap
  • 150 g mascarpone
  • 2-3 ek eperszörp
  • 2-3 púpozott ek porcukor
  • 1,5 dl HuLaLa
  • étcsokoládéreszelék 
  • 15-20 szem édes eper


elkészítés
  1. A mascarponét összekeverjük a porcukorral.
  2. A növényi "tejszínt" kemény habbá verjük, és összekeverjük a mascarponéval. Hozzáadjuk az eperszörpöt.
  3. A tortalap mélyedésébe simítjuk a krémet.
  4. A tetejére félbevágott epreket rakunk, szorosan egymás mellé.
  5. Megszórjuk étcsokoládéreszelékkel.
  6. Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése