Oldalak

2013. május 11., szombat

Csokibomba


Csokibomba
  • előkészület:
hozzávalók 4 főre
Mázhoz:
  • 2 ek kakaópor
  • 2 ek cukor
  • 2 dkg Rama
  • kevés víz





elkészítés
  1. Habosra keverjük a margarint a tojások sárgájával és a porcukorral. Hozzáadjuk a kakaóport, a rumot és végül a tojások habbá vert fehérjét.
  2. Egy jénai tál aljára egy réteg krémet teszünk, erre jön a babapiskóta, majd ismét krém, babapiskóta és végül megint a krém.
  3. Felverjük a tejszínt, majd kis halmokban az egész süti tetejét bevonjuk.
  4. A mázhoz a kakaóport összekeverjük a cukorral, majd kevés vízzel sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve beledobjuk a margarint, és addig keverjük, míg nem olvad el a csokiban.
  5. Rácsorgatjuk a habra, és hűtőbe tesszük, hogy a babapiskóta megpuhuljon.
kapcsolódó cikkek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése