Mascarponés epertorta recept
- előkészület:
hozzávalók 6 főre
- 1 készen kapható gyümölcstortalap
- 150 g mascarpone
- 2-3 ek eperszörp
- 2-3 púpozott ek porcukor
- 1,5 dl HuLaLa
- étcsokoládéreszelék
- 15-20 szem édes eper
elkészítés
- A mascarponét összekeverjük a porcukorral.
- A növényi "tejszínt" kemény habbá verjük, és összekeverjük a mascarponéval. Hozzáadjuk az eperszörpöt.
- A tortalap mélyedésébe simítjuk a krémet.
- A tetejére félbevágott epreket rakunk, szorosan egymás mellé.
- Megszórjuk étcsokoládéreszelékkel.
- Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése