EPRES SOMLÓI RECEPT
Hozzávalók:
4 tojás
1 sütőpor
4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
1 vaníliás cukor
csoki öntet
pár szem eper
1 tasak főzés nélküli vaníliás pudingpor
1 tasak főzés nélküli csoki pudingpor
tejszínhab
Elkészítése:
A négy tojásból szokásos módon piskótát sütünk. Mikor kihűlt hosszába
ketté vágjuk. Jénai tálba tesszük az egyik felét én téglalap alakú
jénait használtam és ráöntöm a már kész csoki pudingot és rátesszük a
piskóta másik felét.Erre megy rá a már kész vanília puding és ezt az
egészet nyakon öntöm a csoki öntettel a tetejére pedig az eper darabokat
négy fele vágom és ráteszem. Tejszínhabbal tálalom.Nagyon hamar kész
van és nagyon finom. Mindenkinek ajánlom.Jó nasizást!
EPRES SOMLÓI RECEPT
Hozzávalók:
4 tojás
1 sütőpor
4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
1 vaníliás cukor
csoki öntet
pár szem eper
1 tasak főzés nélküli vaníliás pudingpor
1 tasak főzés nélküli csoki pudingpor
tejszínhab
Elkészítése:
A négy tojásból szokásos módon piskótát sütünk. Mikor kihűlt hosszába ketté vágjuk. Jénai tálba tesszük az egyik felét én téglalap alakú jénait használtam és ráöntöm a már kész csoki pudingot és rátesszük a piskóta másik felét.Erre megy rá a már kész vanília puding és ezt az egészet nyakon öntöm a csoki öntettel a tetejére pedig az eper darabokat négy fele vágom és ráteszem. Tejszínhabbal tálalom.Nagyon hamar kész van és nagyon finom. Mindenkinek ajánlom.Jó nasizást!
Hozzávalók:
4 tojás
1 sütőpor
4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
1 vaníliás cukor
csoki öntet
pár szem eper
1 tasak főzés nélküli vaníliás pudingpor
1 tasak főzés nélküli csoki pudingpor
tejszínhab
Elkészítése:
A négy tojásból szokásos módon piskótát sütünk. Mikor kihűlt hosszába ketté vágjuk. Jénai tálba tesszük az egyik felét én téglalap alakú jénait használtam és ráöntöm a már kész csoki pudingot és rátesszük a piskóta másik felét.Erre megy rá a már kész vanília puding és ezt az egészet nyakon öntöm a csoki öntettel a tetejére pedig az eper darabokat négy fele vágom és ráteszem. Tejszínhabbal tálalom.Nagyon hamar kész van és nagyon finom. Mindenkinek ajánlom.Jó nasizást!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése